Eurometropole Masters Lille

Lille is traditie, een tornooi voor veteranen in het Noorden van Frankrijk, weging op vrijdag, zaterdag vechten. Laatste jaar F1 -52. Een poule van 4, eerste kamp tegen een Servische, de twee vorige ontmoetingen telkens gewonnen, ook deze keer aan het langste eind getrokken. De tweede een Spaanse, een snelle en tevens krachtige judoka, de wedstrijd gaat gelijk op, tot Lieve toch eens geloofd in haar tai otoshi en ippon scoort. De laatste, een Duitse had ook alles gewonnen met ippon, dit wordt de strijd om de eerste plaats. Lieve komt terecht een shido voor passiviteit achter, de andere was net dat tikkeltje beter. De laatste 45 seconden, was het de wanhoop, maar kan ze op grond doorwerken naar een armklem. De tegenstander klopt af, ippon winst. Na vijf jaar eindelijk een eerste plaats in Lille.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Archief
Categorieën
Meta