Kampioenschappen 2016

Slechts 2 durvers dit jaar.

Jonatan vecht na vele overwegingen mee in de -90. Een sterke categorie in Brabant met enkele gekende namen die podiumbeesten zijn. Hij knokt zich knap naar de halve finale maar moet hier na een slopende kamp zijn meerdere herkennen. Voor de derde podiumplek haalt hij alles uit de kast en grijpt het brons. Op het Vlaams te Tielt verliest hij zijn eerste match en heeft geen herkansingen in deze toch wel zware reeks.

Lieve vecht in Zaventem mee bij de -48, wel slechts met 2 dames maken ze onderling uit wie provinciaal kampioen wordt, na een slechte start en waza ari achter kan ze uiteindelijk het op grond afmaken met houdgreep. In Tielt werd de eerste snel verloren, maar kon ze via winst voor brons met slechts een shido verschil toch een ticket voor het BK bemachtigen. Het Belgisch te herstal begint tegen een jong supertalent, uiteindelijk wordt na een dikke 3minuten verloren, voor het brons heruitgave van pk, nu is Lieve alert en scoort na een minuut om het op grond af te maken.

Ook in 2016 scoort ze een derde plaats op het BK

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Archief
Categorieën
Meta